Tilpasset søk

Elvefiske

Søk etter elver i hele landet:
 

Fangststatistikk for elver 97-98-99-00-01-02-03
Legg inn bookingmodul på din sone     Les mer

Elvepresentasjoner:

Øyensåa Nord-Trøndelag

Elva tilbyr variert fiske. Størstedelen av den naturlige vegetasjonen er beholdt, og gjør elva til en juvel for ivrige fluefiskere som vet å utnytte seg av de naturgitte forhold.

Elva er meget godt egnet for fluefiske, da elva allerede ved sesongåpningen kan ha en vanntemperatur på opp imot 10 grader.

Etneelva i Hordaland

Hovedelva har en lakseførende strekning på 5 km fra sjøen og opp til laksetrappa, fordelt på 26 soner med plass til 2 fiskere pr sone, unntatt sone 1, som kan fiskes av fem personer.
Det aller meste av fisken blir tatt på denne strekningen, med over syv tonn i toppår.

Suldalslågen i Rogaland

Med 65 laksehøler, er Suldalslågen er den største elva i Rogaland. Elva har en lengde på 22 kilometer og en vannføring på 60-100 kubikkmeter/sek.
Den lakseførende delen av elva på 22 km, starter fra det tre mil lange Suldalsvatnet og renner ut i sjøen ved Sand.
Det er en relativt flat elv som likner mye på et østlandsvassdrag.

Mandalselva i Vest-Agder

Mandalselva er det nest største vassdraget på Sørlandet med en lakseførende strekning på 48 kilometer. Rundt slutten av 1800- tallet var elva en av de beste lakseelvene i Norge. Fangstene lå mellom 20 000 og 35 000 kilo årlig.

Frøysetelva Masfjorden

Sjøaure går 7 km opp i elva, til Hindefoss. Frøyset elveeigarlag og Frøyset grunneigarlag sel kort for kvar sine deler av vassdraget.

Rauma i Møre og Romsdal

En vandring langs Rauma byr på de sterkeste kontraster. Stilleflytende partier og mektige fossestryk veksler med nær sagt ideelle fiskehøler. Frodige strekninger rammer inn kneisende fjell, som feks. Trollveggen. Det finnes knapt en elv i mer naturskjønne omgivelser.


Norddalselva i Åfjord

Nordalselva er en typisk smålakselv. Den inneholder mange små kulper, trange juv og flotte partier for enhånds fluefiske. Elven tilbyr flotte muligheter både med makk og sluk.

Stordalselva i Åfjord

Stordalsvassdraget i Åfjord er kjent som et av landets beste laksefiskevassdrag.
Lakseførende strekning på ca 27 km. Elva er delt inn i tre deler : Nedre Stordalselva,2 km, flott sone for enhånds fluestang. Stordalsvatnet, det er ca 7 km langt. 0g Øvre Stordalselva den er ca 18 km lang.

Stjørdalselva m/Sona

Kjempelaksenes tilholdssted. Vassdraget har et nedbørsfelt på 2130 km2 og har sitt utspring i grensefjellene mellom Norge og Sverige. Laksefisket i Stjørdalselva går langt tilbake i tiden.

Bolstadelva

Første delen av den mer berømte Vosso. El va renner ut v/ Bolstadøyri, et lite tettsted på vei til Voss, rett bak jernbanestasjonen. Elven har mange fine strekk og kan by på et spennende sjøørretfiske.

 

Flekkeelva Sogn og Fjordane

Fra utløpet i Ved Flekke i Sunnfjord, i en sidetarm til Vilnesfjorden, går Flekkeelva via 3 mindre straumer, gjennom 3 vann, og videre i en ca 4 km elvestrekning opp til Harafossen, hvor laksen stopper i den store hølen nedenfor fossen.  

Søftelandselvo Os

Søftelandselvo er liten vestlandselv som ligger ca midt i Osvassdraget. Deler av elven ligger i flotte naturområder. Det er klart best å fiske i elven når den har stigende vannføring.

Oselva i Os

Beste lakselva i Bergens-regionen og nest beste sjøørretelva i Hordaland!
Bergens stolthet heter Oselva og er en av de fineste fiskeplassene i Bergens-området.


Steinsdalselva m/Movatn i Kvam


Etter et par dager med regn kan du oppnå skikkelig gode resultater. Et av de best steden på hele elven er “Sandpoolen”. I dette 5 meter dype sandhullet oppholder fisken seg før den gå langre opp.

 

Daleelva i Vaksdal

I Daleelva kommer fisken sent og det er best å fiske i august og september. Fiskestrekninger er på 3 kilometer. Elven renner gjennom vakker vestlandsnatur og er verdt et besøk.

Legg inn bookingmodul på din sone
FB Aktuelt
 

-------------------------------------------------------------
Oversikt over bilforhandlere i Norge
http://www.bilsider.com/ gir en oversikt over bilforhandlere i Norge.

Les mer 

 

-------------------------------------------------------------
Rapporter om feil på sidene!
Gjør oss oppmerksom på saken, så skal vi ordne opp!
Feil kan innmeldes til e-post: firmapost@reinelinjer.no
Les mer 

 

-------------------------------------------------------------
Fiskeferie i Norge
En optimal ferie begynner som regel med god planleggning. Vi har alle forskjellige behov og det kan være en fordel med en kartleggning i forkant, hva ønsker familien å gjøre i felleskap, hvilke individuelle ønsker finnes.
Les mer 

 

-------------------------------------------------------------
Hva blir fiskeværet
Finnut hvordan været blir de førstkommende dagene. Vi har gjort det lett for deg.
Les mer 

 

-------------------------------------------------------------
Presentasjon av elver
Hvis du vil se noen fine eksempler på hvordan presentasjonen ser ut når informasjon om vassdraget og valdene er registrert, kan du se på Etneelva i Hordaland, Suldalslågen i Rogaland eller Mandalselva i Vest-Agder.


Les mer 
 

-------------------------------------------------------------
Presenter ditt fisketilbud på FB
En verden av muligheter!

Selger du fiskeutstyr, binder du fluer, leier du ut båter, selger du pølser og grillkull, pils og sigaretter? Leier du ut hytter eller biler, driver du camping, selger du agn eller bensin?

Annonser på norges største og mest spennende nettsted for sportsfiskere!
Les mer 

 

-------------------------------------------------------------
Fiskeutstyr på nett.
Konkurranseutstyr til rimelige priser. Mer enn 25 års erfaring. Nå også med aktivitetets-kalender for Sørlandet.
Les mer 

Se alle artikler på siden
Spennende sider:    

The world of bikes
www.sykkelmerker.com

The world of electric/hybrid cars
www.elbilforhandlere.com


The world of cars
www.bilsider.com


The world of ATVs
www.atvsider.com/

The world of boats
www.båtsider.com

The world of motorcycles
www.motorsykkelsider.com

The world of tractors
www.traktorsider.com

The world of trukcs
www.lastebilsider.com

The world of kayaks
www.kajakktyper.com

The world of snowmobiles
www.snøscootersider.com

The world of airplanes
www.flysider.com/

 

Fluemønsterleksikon
Fluemønsterleksikon er en omfattende oversikt over fluefiskets viktigste og mest populære fiskefluer og har 991 illustrerte artikler fra A til Å.

Les merØrretboka
ndelig er denne legendariske faktaboken tilgjengelig som opptrykk. Iacob D. Sømme (1898–1944) var zoolog, marinbiolog og ivrig sportsfisker. Hans studier rundt ørreten på Hardangervidda står seg godt den dag i dag, og få har bidratt mer til å avsløre mange av salmo truttas hemmeligheter.

Les merFluehue
Hvis du tror at fluefiskere er en gjeng mutte særinger som tilbringer den beste delen av livet i klamme vadere, har du selvsagt et poeng. Men det finnes mer; mye mer. Gjennom flere hundre år har fluefisket fostret en lang rekke skarpe penner. Og ikke minst – muntre og ettertenksomme penner. Les om å få ku på tørrflue, om å unngå yre jenter når du fisker, om fiskets besettelse og om å sitte ved en elv og gjøre absolutt ingenting.

Les merFiskestrategier
Vinteren er omsider over og fiskesesongen står for døren. Nedturene fra fjorårets turer er glemt – i år skal alt klaffe ...! Sannheten er at mange sportsfiskere kaster seg ut i det uten å planlegge eller å evaluere tidligere feil.

Les merAgnfiske i sjøen
Naturlig agn har lange tradisjoner i Norge. Denne boken forener tradisjonelt norsk agnfiske i saltvann med moderne utstyr og metoder. Den viser blant annet at de fleste av Norges saltvannsarter lar seg lokke av rett agn; også arter man først og fremst forbinder med sluk- og fluefiske. Forfatteren loser oss gjennom en rekke forskjellige fiskesituasjoner, både fra land og båt. Agnfiske i sjøen gir nyttige tips til både fritidsfiskeren og «eksperten».

Les merLAKSE-ENKA - nødskrik fra en tørrfrue
«I motsetning til fotball-enker, slipper lakse-enker å stå langs elvebredden og heie. De må verken ikle seg syntetiske supporter-skjerf eller synge oppmuntrende sanger om fisk. Til gjengjeld lever de i skyggen av et underlig kjærlighetsforhold. For vel er kvinnen myk og varm, men hennes nærvær kan ikke måle seg med følelsen av å holde en kald, sleip, sprellende Atlanterhavslaks i armene.

Les merSex, død og fluefiske
Sex, død og fluefiske fortsetter der Ørretboms slapp, en fornøyelig reise i en sær hobby.
Denne gangen tar Gierach oss med til sine hjemlige ørretelver, til Uthas berømte Green river, og til hemmelige småelver i det ville vesten. Vi blir kjent med en lurvete gruppe fiskekamerater, en og annen lokal "ekspert", og dessuten en eksdame…
Igjen har vi latt Lars Lenth gå løs på oversettelsen av denne fluefiskende humoristen.

Les merBåtfiske - en praktisk guide
"Båtfiskernes bibel". Slik betegner mange denne opprinnelig danske suksess-håndboken. Båtfiske forekommer nå i nyrevidert versjon, proppfull av gode tips og praktisk informasjon for båtfiskere. Her får du alt samlet i en og samme bok.

Les merTørrfluelandet 1 (DVD)
Vi følger tørrflueentusiastene Lars Lenth og Andras Fismen på jakt etter stor og liten ørret i yndlingsvassdragene deres i Sør-Norge. Fiskeiveren lar seg ikke døyve lenger når det nærmer seg slutten av april, og Lars klarer å lokke Andreas med til et grunt skogsvann mens isen enda dekker halve sjøen.

Les mer


 

Best of Bård og Lars (DVD)
Historien om Bård og Lars på fisketur startet med et elendig betalt prøveprosjekt i 1996. De to fiskegale karene dro til Patagonia i Argentina sammen med regissør og fotograf Lars Nilssen. De kom hjem med opptak som gikk rett hjem hos norske tv-seere, og siden har trioen besøkt det som er å oppdrive av fiskeparadiser rundt omkring i verden – nesten.

Les mer


 

 Ørretjeger'n (DVD)
I denne filmen tar Tore Nilsen deg med til Nordøya på New Zealand. Her finner du masse fiskeaction samt mye praktisk informasjon som er gull verd for deg som ønsker å oppleve fiskeparadiset New Zealand på egen hånd.

Les mer


 

Trolling i Skandinavia (DVD)
Dette er en film som tar deg med viden rundt. Du følger trollingfiske etter blanke Østersjølaks, stor sjøørret i Køge Bugt, storgjeddefiske i Vättern, innsjølaks og ørretfiske i Vänern. Ikke minst opplever du Norge, der hissig storsei i Saltstraumen fristes av vrikkende woblere.

Les mer


 

Laksefiskeskolen (DVD)
Følg deltakerne på laksefiskeskolen i Stjørdalselven, når de undervises i overhåndskast med tohåndsfluestang, og introduseres for moderne speycasting trinn for trinn.

Les merLaksen i Målselvfossen (DVD)
Målselvfossen regnes av mange for å være Norges beste lakseelv, og det er en av de mest fantastiske fiskeplasser i hele verden. I denne filmen følger vi en sportsfisker som har fått mulighet til å fiske her i høysesongen. Fossen viser seg fra sin beste side og det er mye laks i elven.

Les mer


 

Nilaborrsafari (DVD)
Følg med storfiskeren Jörgen Larsson og hans fiskekamerater på en fantastisk fiskeekspedisjon til Egypt. I verdens største kunstige innsjø, Lake Nasser, fisker de etter nilaborr, som kan veie opp til 100 kilo.

Les mer


 

Kystflue og Sjøørret (DVD)
Claus Eriksen er en meget dyktig kystfluefisker, og i denne filmen følger vi ham og hans fiskekamerater i fiskeklubben "Fyggi" på en rekke fluefisketurer rundt i Danmark.

Les mer


Tørrfluelandet 2 (DVD)
Lars Lenth og Andreas Fismen er igjen på banen, denne gangen med oppfølgeren av fjorårssuksessen Tørrfluelandet.
I to`ern går de to entusiastene om mulig enda grundigere til verks enn i sin første film, og denne gangen har de fokus på døgnfluer, ørretfiskerens favorittinsekt.

Les mer

 

Mat ombord
Mat ombord er en annerledes kokebok for late sommerdager. La oppskrifter, råd og bilder friste, og inspirere deg til kulinariske sjøslag over de syv hav. Måtte sommeren komme snart og vare lenge!

Les mer


 

Sportsfiskeleksikon
Dette er det ultimate og komplette oppslagsverk om sportsfiske. Fra A til Å finnes en grundig gjennomgang av alt tenkelig stoff en sportsfisker kan finne nyttig. På en oversiktlig og informativ måte presenteres artikler om redskaper, metoder, biologi og økologi.

Les merØrretboms
En ørretboms er en som setter ørretfiske som det høyeste her i livet. Alt annet kommer i annen rekke. For John Gierach og hans venner fortoner livet seg slik. I ørretboms grubler han over fluefiskelivet på en ettertenksom, morsom, ironisk og klok måte. Ingen kjenner ørreten og ørretfiskere bedre enn Gierach.

Les mer


 

Alt Om Fluebinding
Nyhet på DVD om grunnleggende fluebinding. Bli med erfarne Claus Eriksen bak fluestikka, som viser deg materialer, verktøy og bindeteknikker.

Les mer


 

Sjøørretlandet (DVD)
Etter at Lars – ved en ren tilfeldighet – får en sjøørret på 5,5 kilo i Lærdalselva, blir han så hekta på sjøørretfiske at han sier opp jobben og stikker av fra kone og barn for å flakke hvileløst rundt i Norges land på jakt etter de sølvblanke fiskene.

Les merSportsfiskeekspedisjoner

(samle-DVD)

Les mer

   Fiskebøker fra

Har du egne nettsider for din elv? Bruk vår bookingmodul på dine nettsider!
Du kan koble vår bookingmodul på dine internettsider og gi dine kunder muligheten til å reservere og bestille kort via internett. Ved bestilling får du e-post rett hjem på din egen pc. Bookingmodulen holder rede på ledige, reserverte og kjøpte kort! Med betalingssystem på internett får du pengene fra kortsalget direkte inn på konto. Vår bookingmodul på fishbooking.com er GRATIS i bruk. BONUS er at vi presenterer kortene dine og din sone på våre nettsider www.Fishbooking.com for et stort publikum.

Prøv booking av fiskekort i Demoelv!

ArntzenArntzen
Prøv laksesafari hos Mo Laksegard
I Suldalslågen, den største elva på vestlandet, tilbyr Mo Laksegard 6 gode fiskevald. Fire av fiskestrekningane ligg i gåavstand frå hyttene på Mo Laksegard. Suldalslågen er kjend for stor laks og sjøaure.
Les mer
Polmakmoen Gjestegård ved Tanaelvens bredd
Hos Polmakmoen Gjestegård vil du få en følelse av å være hjemme. Roen, - det magiske, den vakre og ville naturen omslynger overnattingsstedet der det ligger ved Tanaelvens bredd.
Les mer
Laksefiske med pomp og prakt, Lakseslottet Lindum
Laksslottet Lindum tilbyr på en historisk og intim ramme i storsalgen natur i hjertet av Ryfylket. Stedet er velegnet som base for feriegjester. Her kan du velge i et vidt spekter av aktiviteter og opplevelser, enten du søker fart og spenning eller harmoni i naturen.
Les mer
Destinasjons Spesialister:

Vesterålen, eventyrlandet som falt ned i Nordishavet fra himelen...

Her får alle fisk - kom til Vesterålen
Les mer

Rorbuferie/hytter:

Velkommen til Sotra Rorbusenter.

Sotra Rorbusenter ligger i le for vær og vind. Du kan fiske fra kai/flytebrygger. Eller du kan leie båt og fiske i fjorden eller i havgapet rundt holmer og skjær. 15 min. med båt til en av Norges beste fiskeplasser i havgapet.
Les mer


Lauklines Kystferie, stedet med den virkelig store fisken!!!

Kattfjorden er stedet for perfekt fiske etter torsk. Både størrelsen og antall kan være imponerende. Tidlig på sesongen kommer den store torsken(skreien) forbi på sin vandring mot Lofoten for å gyte. Yrkesfiskere har tatt Torsk på over 40 kg.
Les mer


Offersøy Feriesenter, det trivelige fiskeværet

Navnet oser av historie og spenning. For 200 år siden; et sydende handelssted og fiskevær med væreier, gård, budeie, drenger og kårfolk. I dag; et trivelig feriested i helt spesielle omgivelser hvor hele familien og vennekretsen kan finne ro og fred eller aktivitet og opplevelse.
Les mer

Villmarkssenter:

En kulturlomme med mystikk og eventyr mellom Norge og Sverige

Velkommen til de store skoger, med blinkende vann, et rikt dyreliv og en spennende historie.
På Finnskogen Turist & Villmarkssenter kan vi lede deg inn i en spennende verden av mystikk og naturopplevelser som bare Finnskogen kan by på.
Les mer
Vandrerhjem:

Bo rimelig - reis lenger!
Reis mellom 74 Norske Vandrerhjem spredt over hele landet!

En del av sjarmen med å bo på et vandrerhjemmene, er at alle vandrerhjemmene er unike. Ikke to er like. Vertenes personlighet preger gjerne vandrerhjemmene og dette fører til at atmosfæren blant gjestene og de ansatte blir uformell.
Les mer
Hotellferie/motellferie:

Fugl Fønix Hotel - en annerledes opplevelse!

Fugl Fønix Hotel i Etne er en oase fylt med god mat, vakker kunst & funky musikk. Er du på jakt etter en avslappende weekend på landet, samtidig som du vil oppleve noe? Da har vi plassen for deg…
Les mer


Hembre Gård Motell, laksefiskernes favoritt

HEMBRE GÅRD er  mest kjent som et attraktivt reisemål for laksefiskere, helt tilbake til 1890 åra. 
Les mer

Velkommen til hotellet ved havet! Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik ligger i strandkanten ved idylliske Fevik mellom Grimstad og Arendal.

Les mer


Resort Lyngørporten

• OVERNATTING • KONFERANSE • FERIE & FRITID • DYKKING • VIN & MAT • GJEVINGKURS

Les mer


Camping/hytter:

Bergens største campingplass

Lone Camping er Bergens største campingplass. Vakker beliggenhet 25 min. kjøretur fra Bergen. Vi tilbyr campingplass, motell, hytter, kanoutleie, selskapslokaler og butikk.
Les mer


Bjørnbet Natur turisme

Gården ligger i et område med unike muligheter,både når det gjelder jakt og fiske. Det er flere skogsvann på eiendommen. Trondheimsfjorden er i nærheten, og den gode lakseelva Orkla er også bare et par mil unna.
Les mer


alt i fiske tilbyr overnatting for inntil 6 personer

Vi tilbyr unike naturopplevelser med ett av landets beste sjøørretfiske både i sjø, elv og ferskvann, levert med din egen guide og mulighet for overnatting og bespisning. Hva med en 10 kg. lange fra 100 meters dyp, eller et kast med fluestanga i makrellstimen.
Les mer

Fuglestveit Camp, idyll ved Mandalselva

Velkommen til vår campingplass som ligger idyllisk ved Mandalselva. Her kan du fiske laks, sjøørret, ål m.m. I tillegg kan du fiske i vann like i nærheten.
Les mer

La publikum få vite om ditt fisketilbud!

Lag dine egene nettsider med publiseringspakken Spinn!

Du trenger kun å skrive inn tekst og klikke “Lagre”. Selve nettsiden henter dine tekster og bilder fra en database under nettstedet og viser dem som en side på skjermen.
Spinn lar deg oppdatere nettsidene i din egen nettleser: Når du klikker “Lagre” legges tekst og bilder inn i databasen, og nettsidene blir automatisk oppdatert.

Nettstedet fishbooking.com er drevet av en Spinnmodul.

Les mer på http://www.reinelinjer.no/Last ned pdf fil med fangsstatistikk for norske elver