Presenter ditt fisketilbud på FB

Tilbake

En verden av muligheter!

Selger du fiskeutstyr, binder du fluer, leier du ut båter, selger du pølser og grillkull, pils og sigaretter? Leier du ut hytter eller biler, driver du camping, selger du agn eller bensin?

Annonser på norges største og mest spennende nettsted for sportsfiskere!


Hvorfor det, tenker du, de drar ikke helt hit for å handle likevel!
Det er der du tar feil. Fishbooking.com har snudd opp ned på alle vante former for annonsering. De som vil se din annonse eksponeres for din annonse nettopp fordi de er på jakt etter akkurat det du tilbyr.

Har du hørt dette før også, kanskje?
Da skal vi forklare:

Poenget med fishbooking.com er at sportsfiskere alltid er på jakt etter en bedre fiskeplass. Den menigheten vi representerer er etter hvert blitt ganske stor. Bare i 2000 kom det 220 000 tyskere og hollendere til Norge på fiskeferie. Når de har funnet frem til den perfekte plassen via internett, ønsker de mer enn å bare se fine bilder og lese andres fantastiske beretninger. De vil vite hva fisken biter på og hvor de får kjøpt det! De skal ha mat og drikke mens de er der, de skal gjerne ha båt og bensin. De trenger et sted å bo og noe å gjøre på når man vil ha pause fra fiskingen.  Alt dette er viktige faktorer for at fiskeferien skal bli det de drømmer om.

Og viktigst av alt, de ønsker å vite så mye som mulig om hva som finnes av muligheter utover selve fiskingen før de bestemmer seg for stedet for årets fiskeferie! Vi tilbyr alle våre besøkende muligheten til å gjøre seg kjent med stedet og de tilbud som finnes der før de kommer dit. Derfor kan du ved med en annonse på fishbooking.com være i forkant. De som har sett nettopp din annonse vil med aller største sannsynlighet legge turen innom til nettopp deg. Det er derfor at Fishbooking.com med sikkerhet kan si at man skal lete lenge etter et annonsemedium som treffer kjøperne til de grader som oss.


Et godt uttrykk som beskriver hva vi mener er engang uttalt av en klok mann:

Det er ingen fisker som sluker agnet så rått som en sportsfisker!

Les mer om annonsering på:

annonseindex.htm