Gjør klar for fiskesesongen! La dine kunder kjøpe fiskekort direkte over nettet.

Tilbake

Verden går framover, fler og fler får nettilgang og rekordmange bestiller varer, reiser og overnatting direkte over nett. Nå er tiden moden for å selge fiskekort på internett!

• Enklere kortsalg
• Utnytt kapasiteten
• Booking på egne nettsider
• Fangstrapportering og laksebørs!
• God presentasjon og informasjon
• Verdiøkende tjenester

 

Enklere kortsalg
Laksefiske er en ideell vare for salg over internett. Du presenterer elven eller sonen, viser ledige kort og vips: laksefiskerne slår til! Fiskekort krever ingen lager-beholdning eller pakke-avdeling. Et elektronisk fiskekort kan sendes som e-post eller skrives ut fra nettsiden!

Ved hjelp av Fishbookings system kan alle som ønsker å fiske etter laks og sjøørret få oversikt over ledige kort i ønsket periode.Den store fordelen med nettbasert booking er total oversikt og øyeblikkelig oppdatering uten at man må ringe til hvert vald eller salgssted. For elve-eiere eller fiskekort-salgssted betyr det også færre telefoner og mindre manuelt arbeide pr. solgte kort.

• Klikk her for å prøve booking av fiskekort nå!

Utnytt kapasiteten
Det er en myte at laksefiske er eksklusivt og vanskelig tilgjengelig! Undersøkelser viser at kapasiteten i norske lakseelver er dårlig utnyttet, og at prisene i de fleste elver er rimelige.

Ved hjelp av et sentralt, elektronisk bookingsystem kan alle norske lakseelver utnytte sin kapasitet bedre! Sportsfiskere fra inn- og utland får oversikt over det store omfanget og kvaliteten på tilbudene via en sentral database, og de kan kjøpe fiskekort direkte når de har funnet "riktig" elv!

Du kan tilby så mange kort som du ønsker for salg på nett. Om du ønsker å fortsette salg via campingplasser eller bensinstasjoner kan du "dele" kapasiteten ved å legge ut f.eks. halvparten av kortene til vanlig salg og resten gjøres tilgjengelig på nett.

Booking på egne nettsider
Har du egne nettsider for din elv eller sone? Bookingsystemet kan også kobles opp til elvens egne nettsider i tillegg til presentasjonen på fishbooking.com. Besøkende på dine nettsider ser hvilke kort som er ledige, og kan booke dem akkurat som på fishbooking.com!

Fangstrapportering og laksebørs!
Fiskerne som besøker din elv kan registrere sine fangster direkte på fishbooking.com! I tillegg kan du registrere fangster for fiskere som ikke har tilgang til internett. De innrapporterte fangstene vises på fishbooking.com og på nettsidene dine, slik at du får en oppdatert laksebørs på internett!

Enkel administrasjon og oversikt
På fishbooking.com kan du logge inn som elve-eier og få oversikt over solgte kort, hvem som har kjøpt dem og når de skal fiske. Fiskerne på fishbooking.com er registrert med fullt navn og adresse, og du kan kontakte dem via e-post eller telefon. Dermed kan du enkelt holde kontakt med kundene dine! Du kan f.eks. informere dem om tilbud på overnatting eller tjenester som guiding og roing.

God presentasjon og informasjon
På fishbooking.com presenteres din elv eller sone med tekst og bilder. Som elve-eier kan du selv redigere teksten på sidene, og du får informert fiskerne om forholdene i elven, hvilke regler som gjelder og hvilket utstyr som kan brukes. Du kan og legge ut sonekart og f.eks. beskrive metoder for desinfeksjon av utstyr.

Oppdatert informasjon
Savner du informasjon om din elv på fishbooking.com? Send oss en e-post med det du kan bidra med. Vi trenger din lokalkunnskap for å gi landets sportsfiskere en best mulig presentasjon! Er du medlem i et elve-eierlag kan du kanskje sende oss en oversikt over medlems-vald og annen informasjon som laget vil presentere.

Verdiøkende tjenester
På fishbooking.com kan alle som selger varer eller tjenester til sportsfiskere få vist sine tilbud! I presentasjonen av elvene kan leserne på Fishbooking.com få oversikt over lokale tjenester for hver elv. Om du tibyr overnatting eller båtutleie, gardsturisme eller hestedrosje, så finner sportsfiskerne deg i tilknytning til elven de vil fiske i. Husk at de fleste sportsfiskere har en familie som kanskje vil gjøre noe annet enn å fiske.

Ved hjelp av fishbookings annonsetilbud AutoAd kan du enkelt lage en egen nettside for ditt tilbud. Ved å logge deg inn på fishbooking.com kan du selv redigere tekst og bilder! Skriv inn teksten i annonse-skjemaet og klikk lagre.

Prøv booking av fiskekort nå!

Bookingmodulen på fishbooking.com koster ingenting å bruke, vi tar et lite honorar for medgått tid i tilrettelegging og oppsett av tidsperioder.

Ta kontakt på tlf : 55552070 eller E-post: post@fishbooking.com for bestilling eller mer informasjon.