Fiskeferie i Norge

En optimal ferie begynner som regel med god planleggning. Vi har alle forskjellige behov og det kan være en fordel med en kartleggning i forkant, hva ønsker familien å gjøre i felleskap, hvilke individuelle ønsker finnes. Er dere en vennegjeng, et tur- eller jakt og fiskerlag kansje en ledergruppe som ønsker noe skreddersydd, noe organisert da er det kjekt å kunne finne selskaper som har spesialisert seg på nettopp dette. Vår totaloversikt på fiskeferie i Norge er under oppbyggning, vi ønsker tjenestetilbydere hjertlig velkommen. Kvalitetssikring er en nødvendighe og vi bestreber oss på å kunne presentere en dybde og ikke en masse.   Fishbooking.com ønsker deg/dere en uforglemmelig ferie, opplevelsene kan dere jo dele med oss da vi har åpent for skriv artikkler til oss. God Tur!

Kommuner med presentasjon:
Åfjord, “et Norge i miniatyr”   Les mer


Velg:
Reisearrangører
Destinasjons Spesialister
Det virkelig gode liv
Eventselskaper
Vandrerhjem
Hotellferie/motellferie
Rorbuferie
Lakseslott
Camping/hytter/gardsferie
Eksperter på fiske
Villmarkssentre
Utstyrsleverandør
Tjenester

Les mer om hva du finner på Fishbooking.com  

   
   

Vandrerhjem:
Retur topp

Bo rimelig - reis lenger!
Reis mellom 74 Norske Vandrerhjem spredt over hele landet!

En del av sjarmen med å bo på et vandrerhjemmene, er at alle vandrerhjemmene er unike. Ikke to er like. Vertenes personlighet preger gjerne vandrerhjemmene og dette fører til at atmosfæren blant gjestene og de ansatte blir uformell.
Les mer

Det virkelig gode liv:
Retur topp

Det virkelig gode liv

Noen av de vakreste og mest spennede møteplassenefor kurs og konferanser i Norge har slått seg sammen i et nettverk som kalles Det virkelig gode liv. Tre av stedene ligger i nærheten av Oslo, to ligger midt i fjell-Norge. I tillegg er det flere hoteller i nordnorge. Stedene ledes av personer som har sitt sted som livsstil og hvor den enkelte besøkende føler seg mer som gjest enn som kunde. Stedene kan vanskelig beskrives, de må oppleves.

Balaklava

Balaklava ligger sentralt til i Gamle Fredrikstad, festningsbyen fra 1567, og består av fem bygninger som primært har mat, vin og kultur som fellesnevner, perfekt for møter og fest.
Les mer

Bjørnsgard

Bjørnsgard er en unik samlig av 19 fredede bygninger fra ulike dalfører i Syd-Norge..
Les mer

Harahorn

Nord i Hemsedal, 1100 moh, midt i et av Norges flotteste og mest uberørte fjellområder ligger Harahorn, helt for seg selv og i overgangen mellom skog og snaufjell. Et sted med stillhet og muligheter til ro og ettertanke, til å "lade opp batteriene"
Les mer

Henningsvær Bryggehotell

Henningsvær Bryggehotell, oppført i 1995, ligger midt i havna i Lofotens største og mest aktive fiskevær, omgitt av hav på tre sider.
Les mer

Kabelvåg Hotell

Kabelvåg Hotell ble bygget i 1995 i opprinnelig Jugendstil og er en av de vakreste bygninger i Kabelvåg. Et hjemmekoselig hotell, med beliggenhet i sentrum av dette lille spesielle tettstedet, som gjør at gjestene inspireres til trivelige kveldsturer i lofotske, historiske omgivelser.
Les mer

Kleivstua

Kleivstua var opprinnelig en skysstasjon på Kongeveien mellom Christiania og Ringerike, og nærheten til Krokskogen gjør stedet til et ypperlig utgangspunkt for sykling, tur- og skigåing.
Les mer

Nyvågar Rorbuhotell

Nyvågar Rorbuhotell, anno 1989, er et moderne rorbuanlegg bygget opp rundt ideen om det ekte rorbumiljøet som fiskerne levde i under Lofotfisket. Anlegget ligger sentralt i Lofoten, et ideelt utgangspunkt for resten av Lofotens mange attraksjoner, aktiviteter og naturopplevelser.
Les mer

Røisheim

Røisheim ligger vakkert til i Bøverdalen med Norges to høyeste fjelltopper - Galdhøpiggen og Glittertind - innen rekkevidde på dagsturer. Stedet kan by på turterreng for alle kategorier fjellvandrere.
Les mer

Skagen gård

Skagen gård har en historie som strekker seg tilbake til 1624, bygd av Klaus Brokkenhuus som adelsgods.
Les mer
Eventselskaper:
Retur topp

Opplevelser og kunnskap

Spesialreiser, konferanser, foredrag og events.
Les mer


Destinasjons Spesialister:
Retur topp

Visit Vesterålen, eventyrlandet som falt ned i Nordishavet fra himelen...

Her får alle fisk - kom til Vesterålen
Les mer


Hotellferie/motellferie:
Retur topp

Fugl Fønix Hotel - en annerledes opplevelse!

Fugl Fønix Hotel i Etne er en oase fylt med god mat, vakker kunst & funky musikk. Er du på jakt etter en avslappende weekend på landet, samtidig som du vil oppleve noe? Da har vi plassen for deg…
Les mer


Prøv laksesafari hos Mo Laksegard

I Suldalslågen, den største elva på vestlandet, tilbyr Mo Laksegard 6 gode fiskevald. Fire av fiskestrekningane ligg i gåavstand frå hyttene på Mo Laksegard. Suldalslågen er kjend for stor laks og sjøaure.
Les mer

Hembre Gård Motell, laksefiskernes favoritt

HEMBRE GÅRD er  mest kjent som et attraktivt reisemål for laksefiskere, helt tilbake til 1890 åra. 
Les mer

Polmakmoen Gjestegård ved Tanaelvens bredd

Hos Polmakmoen Gjestegård vil du få en følelse av å være hjemme. Roen, - det magiske, den vakre og ville naturen omslynger overnattingsstedet der det ligger ved Tanaelvens bredd.

Les mer


Velkommen til hotellet ved havet! Strand Hotel Fevik

Strand Hotel Fevik ligger i strandkanten ved idylliske Fevik mellom Grimstad og Arendal.

Les mer


Resort Lyngørporten

• OVERNATTING • KONFERANSE • FERIE & FRITID • DYKKING • VIN & MAT • GJEVINGKURS

Les mer


Rorbuferie/hytter:
Retur topp

Velkommen til Sotra Rorbusenter.

Rorbusenter ligger i le for vær og vind. Du kan fiske fra kai/flytebrygger. Eller du kan leie båt og fiske i fjorden eller i havgapet rundt holmer og skjær. 15 min. med båt til en av Norges beste fiskeplasser i havgapet.
Les mer


Lauklines Kystferie, stedet med den virkelig store fisken!!!

Kattfjorden er stedet for perfekt fiske etter torsk. Både størrelsen og antall kan være imponerende. Tidlig på sesongen kommer den store torsken(skreien) forbi på sin vandring mot Lofoten for å gyte. Yrkesfiskere har tatt Torsk på over 40 kg.
Les mer


Offersøy Feriesenter, det trivelige fiskeværet

Navnet oser av historie og spenning. For 200 år siden; et sydende handelssted og fiskevær med væreier, gård, budeie, drenger og kårfolk. I dag; et trivelig feriested i helt spesielle omgivelser hvor hele familien og vennekretsen kan finne ro og fred eller aktivitet og opplevelse.
Les mer


Lakseslott:
Retur topp

Laksefiske med pomp og prakt, Lakseslottet Lindum

Laksslottet Lindum tilbyr på en historisk og intim ramme i storsalgen natur i hjertet av Ryfylket. Stedet er velegnet som base for feriegjester. Her kan du velge i et vidt spekter av aktiviteter og opplevelser, enten du søker fart og spenning eller harmoni i naturen.
Les mer


Villmarkssenter:
Retur topp

En kulturlomme med mystikk og eventyr mellom Norge og Sverige

Velkommen til de store skoger, med blinkende vann, et rikt dyreliv og en spennende historie.
På Finnskogen Turist & Villmarkssenter kan vi lede deg inn i en spennende verden av mystikk og naturopplevelser som bare Finnskogen kan by på.
Les mer

Camping/hytter:
Retur topp

Bergens største campingplass

Lone Camping er Bergens største campingplass. Vakker beliggenhet 25 min. kjøretur fra Bergen. Vi tilbyr campingplass, motell, hytter, kanoutleie, selskapslokaler og butikk.
Les mer


Bjørnbet Natur turisme

Gården ligger i et område med unike muligheter,både når det gjelder jakt og fiske. Det er flere skogsvann på eiendommen. Trondheimsfjorden er i nærheten, og den gode lakseelva Orkla er også bare et par mil unna.
Les mer


alt i fiske tilbyr overnatting for inntil 6 personer

Vi tilbyr unike naturopplevelser med ett av landets beste sjøørretfiske både i sjø, elv og ferskvann, levert med din egen guide og mulighet for overnatting og bespisning. Hva med en 10 kg. lange fra 100 meters dyp, eller et kast med fluestanga i makrellstimen.
Les mer

   

Gloppenfjordens idylliske familieplass

Lakesfiske i Gloppenelva og andre elvar. Felles fiskekort for ca 130 vatn i Gloppen. Campingplassen er ein fin firestjerners familiecamp i idyllisk område.
Les mer


Fuglestveit Camp, idyll ved Mandalselva

Velkommen til vår campingplass som ligger idyllisk ved Mandalselva. Her kan du fiske laks, sjøørret, ål m.m. I tillegg kan du fiske i vann like i nærheten.
Les mer


Eksperter på fiske:
Retur topp

SAND SPORT er eksperter på Suldalslågen

Ein vellykka fisketur begynnar hos oss. Du også får gode tips på kjøpet frå ekspeditørar med lang røynsle frå sportsfiske.
Les mer

Utstyrsleverandør:
Retur topp

Den helt spesielle gaven til den helt spesielle fisketuren

Med kniv som spesialitet. Vi satser på rask levering, god produktkunnskap og konkurransedyktige priser. Fordi kvalitet er viktigere enn kvantitet er våre ansatte ofte involvert ut i fra en genuin interesse for de produktene vi velger å arbeide med.
Les mer
   
   
Tjenesterr:
Retur topp

Tolke og oversettingstjenester for næringslivet!

Lingo Access spesialiserer seg innen: Engelsk, spansk, italiensk, fransk, tysk og russisk.
Les mer